Värme och fullt tryck

  

Oj, vilken värme vi har! Själv tycker jag det är härligt, men så kan jag ju ta mig till kyla och bad enkelt vilket är tur. Har även sett till att mina hundar kan detta och tar bara korta promenader samt lämnar dom hemma när jag ska iväg så dom INTE får sitta i bilen. 

Kursverksamheten är i full gång och märker att valpar finns det gott om. Har därför satt in fler kursstarter så att alla förhoppningsvis kan få en plats. Även en till Kantarellkurs är utlagd på begäran. 

Idag var sista tillfället på sommarspecialen av Aktiveringskursen. Har varit jätte roligt att ha denna nyomgjorda kurs och se att den blev fantastiskt bra. På bilden ser du Calle göra en strike!!! Blev du nu sugen på att gå denna så finns det en start i augusti.

Näe, nu är det dags att stänga ner datorn för att gå ner till sjön och ta sig ett dopp!