Svårt – men här är jag

  

Nu har det gått 2 månader sedan vår stamtik Bella fick somna. Tomrummet och saknaden efter henne är fortfarande otrolig stor. Det har varit svårt att gå in här och skriva, men nu så …….  Ska även inom kort försöka ändra på sidan om våra hundar där hon fortfarande finns med och Fina & Dumle saknas. Även Nova ska tas bort där, då hon nu mer bor hos Maria i Lilla edet. Hon mår super! Tänk att ha en matte alldelses för sig själv.

När det gäller kurserna så är Kantarellsökskurserna slut för i år. Många nya fina duktiga Kantarellhundar har utbildats till sina ägares stora förtjusning. På bilden ser ni en av dom. 7-åriga Wilma med sina fynd. Är du sugen på spår så finns nu starter på Blodspårskurs inlagda.

                                     Wilma

 

På den egna kursfronten så går jag och Dumle en spårkurs/Appellen. Jätte kul! Bruks är ju lite av ett nytt område för mig.