Det går vidare ……..

  

Ja, livet går vidare om än lite tommare. Saknar Bella så mycket, men dom fina minnerna som hon givit oss finns kvar. Och jag ser ju henne lite varje dag i de pudlarna som jag har kvar, då dom alla har henne i sig. Vill tacka alla som varit så gulliga och ringt, skickat sms, mail eller på annat sätt visat sin omtanke. Ett alldeles extra tack till min goa vän Anita som var gullig och stöttade mig de sista dagarna och som var med mig o Bella den dag hon fick somna. 

Vi har också hunnit med lite semester i härliga Tivedstorp, njutit av att bara vara här hemma och nu är jag igång och jobbar igen och får då träffa många goa hundar med sina ägare. Älskar vekligen mitt jobb!!! Har bl.a haft en Aktiveringskurs som har ett nytt upplägg och som visade sig bli en succé. Kul!  Kantarellkursen har också fått lite uppdatering av upplägget och även den har gett superresultat hos hundarna. Så många har nu skogens guld hemma tack vare sin hund.