Laddade duraceller

  

Då var vi hemma igen efter 14 dagar i Thailand.

Wow!!! Vilka underbara dagar. Vi har badat, snorklat och sett underbart vackra fiskar och koraller, solat och ätit gott. En och annan utflykt har det också blivit samt även lite shopping. Fötter och händer är som nya efter fiskbad och där efter härlig  pedikyr och manikyr.

 Svalkande dopp  Snorkling   Jag tar lite siesta  Thailänsk apa   Fiskpedikyr

Ja, Thailand är ett fantastiskt land. Så enkelt att vara i och så gästvänliga människor. Vi har verkligen laddat batterierna. Känner oss som duracellkaniner som är redo för att ta tag i vardagen igen.

Hundarna har under tiden varit hemma hos Karin med familj. Detta har känts otroligt tryggt då vi vet att det är bästa tänkbara ställe för dom att vara på. Där har dom kamperat ihop med Mulle, Hippie, Fanny och hennes 6 valpar!!!! Alltså har där varit 11 pudlar. Snacka om pudelparadis. Vill du kika på Karins pudlar och dom söta valparna kan du titta in på www.kennelpipeline.se  

Kärt återseende Men nu så är vi hemma igen allihop, både två och fyrbenta och det känns även det otroligt bra. I naturen har det också hänt massor på dessa 14 dagar. Grönskan är på väg i både mark och skog. Vitsippor täcker marken med sitt vackra vita sken. Våren är i full gång och snart är den underbara svenska sommaren här.