Vårtecken

  

Äntligen lite grönt som grorÄntligen har det börjat gro i mina rabatter och snön är helt borta från tomten vilket innebär att det är fritt fram för träning där. Hurra!!!

Hopphindret har kommit fram efter vintervilan och träningslådan har blivit genomgången. Gissa om hundarna var taggade när dom fick sig lite vårträning? Blev några tandemhopp över hindret för att visa sin glädje. Till och med platsliggning med störning var gör kul.  

Bella & Jippie kör hopp över hinder       Platsliggning     

 

Ett annat vårtecken var att jag idag klockan 10 mötte upp en gäng förväntansfulla mattar, hussar och hundar. Det var nämligen dags för årets premiär av blodspårskurs.

Vi tog oss in en bit i skogen där vi slog läger och efter en kort genomgång så var det då dags för dom att lägga och gå sina första spår. Engagemanget var stort och alla var så entusiastiska. Oj, vad jag tycker det är kul och ha dessa kurser. En klar favorit. Är så härligt att få se hundarna jobba med något dom är ämnade för att göra och sen att få se hur glada och stolta mattar och hussar blir när deras hund visar upp hur duktig den är.

Lita & matte förbereder sig för spår  Acke vill visa fröken vad han hittat SnyggOlle har gjort sin uppgift Teamwork mellan Odessa & matte Stolt Glenn vill också visa fröken

Doris leder husse Olle till klöven