Överraskningar

  

Äntligen fick vi kläcka våran hemlighet. I tisdags kväll lämnade vi nämligen över familjens 50-års present till Esko. En Thailandsresa som blir av om 2 veckor. Oj!!!!, vad han blev överraskad. Han gick och småpratade för sig själv hela kvällen som om han behövde övertala sig om att det var på riktigt. Ha, ha………….

På onsdagen så kom så nästa överraskning. Nu var det ju faktiskt den riktiga födelsedagen och Esko var ledig. Han var lite putt för att ingen grattat honom på jobbet dagen innan. Dom visste ju att han skulle vara ledig idag. Men så vid 13-tiden så kom det en massa bilar i karavan ner för våran backe. Självklart visste vi övriga i familjen om detta också. Hi, hi……….  Han blev alldeles förvirrad. – Kaffet kommer aldrig och räcka!, sa han om och om igen. Jag fick till och med säga till honom att gå ut och möta upp. Klart att kaffet räckte. Hade ju givetvis fixat fikabröd också. Det blev en trevlig stund och Esko blev riktigt rörd.

                     En rörd Esko Den förgyllda käppen med ringklocka!

Och så kom då fredagen då vi bjudit in släkten på 50-års fest. Även detta blev en lyckad tillställning. Alla som kom visste ju om vår Thailandresa så presenterna hade detta tema. Han fick bland annat baht, Thaiöl  och nudlar. Jätte kul att alla kunnat hålla sig från att försäga sig och att Esko inte haft en aning!!!!!!!!!!!!!!!

Esko nu mer 50+