Blandad kompott

  

Fälld Ek Idag har Esko fällt träd i vår så kallade hundgård. Det var några stora vildvuxna ekar som stod i vägen för kvällssolen. Vilken skillnad det blev. Känns mycket mer öppet och det blev ett helt annat ljus. Nu återstår bara att släpa bort slyet som blir och klyva ved av stammarna. Det blir ett jobb  som heter duga det.

Vi har även gått runt i trädgården för att titta på alla blommor som är på gång att slå ut eller som redan är utslagna. Fantastiskt vad fort det går nu.

Bigarå-trädet Magnoliaknopp Japanska körsbärsträdet

Jag har även suttit och jobbat lite med ett nytt kursupplägg. Ska nämligen ha en klickerkurs med inriktning mot tävlingslydnad. Inte helt enkelt att bena ner och skriva övningarna på ett enkelt och lättfattat sätt. Men det blir nog bra till slut hoppas jag.