Helgträff

  

Mulle pinnbusar Strax sätter jag mig i bilen och styr mot Linköping. Denna helg är det nämligen dags för träff på universitetet där. Har kollat in schemat och det ser ut att bli massa bra föredrag. Är så förväntansfull.

Inte nog med att man får träffa alla trevliga kurskamrater och får tillägnat sig massa nya kunskaper så blir det även boende på hotell. Härligt! Inga måsten kring städa , laga mat , tvätta och liknande. Alldeles egen kvällstid med läsning och lite kik på tv.n.

Men innan jag åker ska jag ta en liten promenad med hundarna i det underbara vädret. Senare kommer Karin och hämtar Hippie & Mulle. Har varit en ren fröjd att ha dom här.

Jippie och Mulle verkligen älskar varandra . Dom är så lika. Inte så konstigt då dom är syskon. Men det är ju ingen garanti för att man ska funka så bra ihop. Men det gör verkligen dom två. Massor av pudelbus har dom bjudigt på. Och många härliga skratt. Tack för det.

Hippie och Bella är även dom lika. Går lugnt vid sidan och nosar. Tar sig ett litet race ibland för att sedan åter återgå till stilla lunkande. 😉