Plätt-Lätt!

  

Ups! redan gång 3 på kursen jag och Jippie går. Om man räknar med teorin vill säga. Hur gick det till?

Denna gång fick vi börja träna in target-stick. Typ en “pek”pinne som man kan styra hunden med genom att den lär sig sätta nosen mot ena änden. – Lätt som en plätt, sa Jippie som fattade galoppen snabbt som tusan.

Träning av Target-stick

Vi fick också klicka hundarna för rörelse. Vilken som. För vår del blev det backa, lägga sig, sätta sig, sprätta, titta åt sidan…………. Meningen var att vi skulle träna hundarna i att våga prova sig fram.  Konstigt tyckte Jippie som är van vid att bjuda på beteenden.  – Va, fick jag belöning för det enkla? Toppen!! Kul kurs! Hoppas vi ska hit snart igen!, var saker hon tycktes säga.

På eftermiddagen kom Figo med familj. Han ska vara här medans övriga familjemedlemmar ska till Trysil och åka skidor. Kul, kul säger vi. Alltid roligt att få passa Joylight´s avkommor! 🙂