The never ending story

  

Dagens snöOj, vad snö det trillat ner igen. Känns som det aldrig tar slut. Visst är det jätte fint och “rent”. Men måste det komma så mycket? 

Vår prinsessa i flocken, Bella. Tycker att man numer bara behöver snabbkissa på uppskottad plan på tomten. Slippa trampa runt i blötsnö upp till knäna. Den andra stollan Jippie, bryr sig inte ett dugg. Hoppar rätt ut och försvinner i snöhögarna. Ju högre ju bättre.

Snö är ju föresten inte det enda som faller ner. I natt hade det ju trillat ner ett hundratal döda Kajor i Falköping. Läskigt? Vad är det som händer??  Det spekuleras i att dom eventuellt blivit skrämda av raketer. Bedrövligt i så fall.

Imorgon bitti ringer klockan och efter frukost bär det av in till stan för att besöka My Dog. Ska inte ställa ut något själv, utan bara ta det lugnt och titta . Vilken lyx! 🙂