Mässa & galen pudel

  

GALEN pudel! Torsdag & fredag ägnade jag åt att vara på mässan. Satt och såg på en massa snygga hundar. Shoppade en del och åt god mat. Träffade mängder av trevliga människor och pratade hund i massor. 2 härliga dagar. Någon var också snäll och delade med sig av nån basilusk. Som på fredagskvällen började ge sig tillkänna. Har sen dess känt mig allmänt hängig och seg. Blääää! Hade planerat att gå på mässan idag med, men det blev till att stanna hemma. Vilket gjorde mig riktigt lessen då jag skulle träffat min vän Susann som jag inte sett på länge.  :-((

Något har dess utom hänt med en av mina hundar. Hon är alldeles GALEN!!! Nog för att hon alltid haft mycket energi, men nu vet jag inte vad det tagit åt henne. Jag talar om Jippie. När vi är på promenad och hon är lös så far hon i 150 knyck hit och dit, går fot ett stund för att kolla om hon kan få nån godis. – Nähä!, tycks hon säga när det inte blir så och så far hon ut och vänder upp för att kolla om hon möjligtvis kan bli inkallad då. När det inte heller blir av så far hon iväg igen. Hit & dit, högt & lågt!!! Hon ser ut som toker med tungan fladdrande på utsidan. Känner att jag blir lätt irriterad vilket är en förödande känsla. Tycker inte att hon borde vara understimulerad. Men hon uppträder verkligen som så är fallet. Så nu har jag och Esko bestämt att dela mer på hundarna. Så att dom får mer egentid. Är ju lättare att lägga in träning på promenaderna om man bara kan ägna sig åt en hund i taget. Kan meddela att de promenader då vi gjort så känts jätte bra!!!! :-))