Mycket att se fram emot!

  

Jippie & Calson i full fart Ja då har vi påbörjat det nya året.  2011 här kommer vi!!!!  

Har ju som ni säkert redan vet kommit in på 2 kurser på Linköpings universitet. Ska bli så skoj! :-))

Har dessutom anmält mig & Jippie till en kurs i första steget mot tävlingslydnad, där fokus ligger på engagemang och samarbete. Spännande! Är ju lite av vår akilleshäl. Att träna bland andra hundar & människor. Det är ju där som Jippie är som mest störningskänslig.

En lång härlig promenad i solskenet har det blivit i dag. Till sällskap hade jag Elisabeth & Calson vilket var mycket trevligt. Efteråt blev jag inbjuden på kaffe och försökte då övertala Peter att med Kerstin anmäla sig till kursen jag ska gå. Få se om jag lyckas.

Vad gäller vår bakdelsträning så har den gått framåt. Se filmen nedan och bedöm själv. En fråga man kan ställa sig är om Jippie fattat att det är bakdelen som är bra att röra på eller om det är att ha framtassarna på plattan eller kanske att följa matte och titta på henne????  Ja, det är det ingen annan än Jippie själv som vet tror jag. Hon tycker i alla fall att det är otroligt roligt att jobba.

 

Bakdelsträning eller ej, det är frågan