Bra fredag!

  

Glöggpaus Idag ringde ingen klocka vare sig för mig eller Esko trots att det bara var fredag. Anledningen till detta var att jag ju gått på julledigt och Esko tagit semester.

Vi hade tidigare i veckan bestämt vad vi skulle göra. Och det första som stod på “schemat” var en härlig promenad till skogs. Så efter en sen frukost packade vi ner en termos med glögg i ryggsäcken och gav oss av.   I lite mer än 2 timmar var vi ute. Solen sken och gjorde så att naturen glittrade och glimmade. Kan meddela att glöggen smakade toppen där ute.

Vintriga rönnbärVäl hemma igen vilade vi lite innan det var dags för nr 2 på schemat. Nämligen att rensa i klädkammaren. Kanske inte lika kul. Men det blev lite av en nostalgitripp. För när vi rensat oss in en bit kom vi till lådor med foton. Kikade bland dom lite snabbt och hamnade sådär en 20 år tillbaks i tiden. Oj! det blev en del skratt och ett å annat blött öga.