Nära ögat!!!

  

Tomten har varit på besök! Idag var det dags att “busa” lite i våran skog. Ha, ha…….  Oj vad vi har skoj! Vi och våra goa grannar bortom skogen.  Det har blivit lite av en tradition sedan några år. Nämligen att när det börjar närma sig en storhelg så överaskar vi varann genom att pynta i våran skog. Så i morse utrustade jag  mig med en julbock och några röda fina julgranskulor och gav mig av för att smycka ett träd.

När vi traskade i godan ro så såg jag plötsligt något svart komma farande och så hördes ett Woff!  Shit, det var ju Calson! Goa grannens ena flatt!

Jag och hundarna slängde oss in bakom en gran och slutade nog andas. Hi, hi…  Som tur var vände Calson när husse Peter ropade och när dom sedan försvunnit in på tomten så kunde vi andas ut. Oj, det var nära ögat. Men vi klarade oss. Hurra!  Nu var det bara att ta oss fram till trädet som skulle pyntas. Vi utförde vårt uppdrag och tog oss där efter nöjda en härlig morgonpromenad.

Dagen för övrigt har gått åt till att tillsammans men en miljon människor till, handla. Puh!  Men nu är allt klart. Både mat och julklappar.

Väl hemma igen så var det åter dags att gå till skogs. Å gissa vem som varit i farten??   Jo, Tomten!