Antagen :-))

  

Lilla Nova Ja då blir det läsa av även till våren. Jag har nämligen fått besked om att jag blivit antagen och har tackat ja. Denna gången blir det 2 kurser!! Djurens kommunikation II  7,5p & Djurens beteende 15p.  Jag är nog inte riktigt klok. Känslan av att inte klara av en kurs har ju under höstterminen ibland infunnit sig. Men den känslan beror nog mest på att kurslitteraturen varit så svår. Hoppas nästa blir något mer lättläst. Skrev föresten näst sista provet nyss och det gick jätte bra. Hurra! 🙂 Snart är man i mål. Tycker ju det är så kul så jag ser verkligen fram emot att få fortsätta läsa även nästa år.

Lilla Nova är på klippbesök. Hon kom igår och åker hem imorgon. Förutom att bli klippt har hon busat runt i massor med både mamma Jippie och mormor Bella.

När det gäller bakdelsträningen så har det blivit si och sådär med det. Har varit mycket jobb och annat pyssel. Men se nu har jag gått på julledigt så nu ska det bli träna av.