Kommunikation & Taiming

  

- Kommer ni nån gång eller? Idag har jag fått en ny artikel som jag ska läsa utöver kursboken. Den handlar om hur Elefanter kommunicerar.

Just det här med hur olika djurarter kommunicerar med varandra är så intressant. Man blir medveten om att man ofta utgår från att det som människan gör är det enda sättet och det rätta. Det är också väldigt vanligt att man tillstyrker människan som den enda arten som har känslor. Å så trångsynt!  Eller vad säger du?  Visst har våra djurvänner känslor.

Träningen av att få koll på hela kroppen går framåt. Har inte haft någon som kunnat filma, så det blir tyvärr ingen film idag. Har förstått att just filmerna inspirerat några till träning och det tycker jag är toppen.  :-))   Om jag själv ska kommentera något när jag sett senaste filmen så är det att jag är lite sen med klickandet. Vill att klicket kommer när Jippie är i rörelse med bakbenen och inte när hon stannat. Men jag har skärpt till mig. Tror jag i alla fall. Får väl bevis på nästa film.

Nepp!, nu är det dags att åka till Västra för att vara med på en föreläsning. Denna gången handlar det om sjukgymnastik – Hund.  Spännande!