Godkänd igen! :-))

  

Idag var det dags att göra 5:e kunskapstestet. Usch, vad nervös jag var. Tycker fortfarande att vår kurslitteratur är supersvår.  Men det gick vägen denna gången också. Resultat: GODKÄND. Hurra!! Firade genom att ta en lång skogspromenad i solen. Givetvis var hundarna med.

Träningen med att få hundarna medvetna om hela sin kropp fortsätter. Vi har tränat in att sätta framtassarna på en bricka är lika med belöning. Det funkar toppen med Jippie och sådär med Bella. Märks att Bella kört mycket nos-targeting, för det är det hon försöker med mest när hon inte förstår riktigt vad hon ska göra. Men det är bara att fortsätta träna på detta kriteriet med henne så ska det snart sitta tror jag.

Jippie som fattat grejen har fått gå vidare.  Kriteriet för henne är nu att sätta framtassarna på brickan + att flytta bakdelen åt sidan. Hur det går kan ni se på filmen.

Bakdelsträning med Jippie