Vitt överallt!

  

Bella har snöfnatt! Ja så kom den då. Den första snön. Själv känner jag blandade känslor för den. Men hundarna tycktes bara uppfyllas av glädje. Dom for runt som galningar. Den lilla snön som låg yrde då dom svischade förbi.

Efter vår förmiddagspromenad var det dags att plugga.  Det var riktigt mysigt att sitta uppkrupen i soffan under filten och med boken i handen medans flingorna föll sakta utanför fönstret. Självklart hade jag en kopp varm choklad på bordet.

Träningen med hundarna och deras bakdelskontroll fortsätter. Vi tränar nu att stå med framtassarna på en bricka. Varför då?, tänker du kanske. Jo, meningen är i förlängningen att framtassarna i princip ska vara stilla på brickan medans bakdelen rör sig. Ungefär som när hästarna gör en framdelsvändning. Återkommer i detta ämne. Förhoppningsvis blir det någon mer film.