Träning för både små & stora

  

Börjar med att berätta om gårdagens utställning i Växjö. Nova tyckte det var lite kul att bita mig  i byxan och i kopplet. Vilket bidrog till att hon inte visade sig från sin bästa sida. Resultatet blev en slät etta vilket jag är helt nöjd med. Det lilla busfröt får gå i träning och lära sig hur man gör när man är i ringen. 

                                                                               Busiga Nova

Idag bestämde jag  mig för att träna bakdelskontroll med Jippie. Detta för att få henne mer medveten om att hon faktiskt har två ben där bak också. Målet är bland annat att få bättre ingångar och följsamhet i fria följet.

Som vanligt blev hon superglad och focuserad när jag visade att det var träning på gång.

Kriteriet var att hon skulle ställa sina baktassar på slipersen. Det tog inte många sekunder förrän polletten trillade ner.

Har nu suttit här vid datorn en lååååååång stund, haft flera hjärnbryt och blivit mer gråhårig på grund av att jag inte kom ihåg hur jag skulle göra för att lägga in videoklipp.

Men skam den som ger sig. Nu kan ni kika på filmen och se hur Jippie klurar ut vad hon ska göra.

Bakdelsträning med Jippie