El-leken

  

Diplom Hjälp, nu gäller det att skriva fort. Strömmen leker med mig. Ibland är den här och ibland inte. Hade dessutom inte sparat ner det jag skrivit, så vips så var det borta!!!!

I går kväll hade vi så sista tillfället på reproduktionskuren. Känns lite snopet att den redan är slut.  Vad ska jag nu hitta på?  Ja, ja det ger sig. Har ju massor att läsa vad det gäller min andra kurs i djurens kommunikation. Det är ingen lätt bok vi har där. Ge upp känslan infinner sig ibland, då jag tycker att jag läser och läser men inte förstår nått.  Men skrev alldeles nyss delprov 4:a och fick godkänt. Så nått har tydligen fastnat i alla fall.  Hurra!

Har äntligen fått mina nya visitkort som jag gjort själv. Visst är dom fina?

Framsidan Baksidan

Nepp, fy vad tiden rann iväg. Nu är det dags att hämta Nova. Hon ska bo hos oss tills på lördag. Kan se det lite som en spa-resa för hennes del. Hon ska bada, klippa och göra sig fin. För på fredag ska hon vara med på utställningen i Växsjö. Ni håller väl tummarna?