Päls, ben & lav (alg)

  

Glada kursdeltagare Igår hade vi då andra och sista gången på vår klippkurs med Lena. Den var lika trevlig som första. Nu började hennes prat om vaggor, S och solfjädrar verkligen falla på plats. Vi fick även lära oss en del saxteknik, vilket var jätte nyttigt. Våra nya kunskaper praktiserades sedan på våra egna hundar som blev blev såååå fina.

3 generationer. Bella, Jippie och Nova

 

 

I morse mötte jag upp mina kursare i spårkursen för sista gången. Vädret var perfekt. Det blev några härliga timmar i skogen med entusiastiska mattar, hussar och hundar.  Alltid lika roligt att hålla dessa kurser. Man fylls av glädje när man ser hur roligt hundarna tycker att detta är.

Stolt Rasmus

 

Fick även äntligen svar på en fråga jag haft i flera år.  Tack för det!  I “vår” fårhage som vi brukar gå igenom står nämligen en björk som är alldeles rödfärgad på stammen.

Röda björken

 

Ser väldigt märkligt ut och jag har frågat flera om detta men ingen har kunnat ge mig något svar. Men så idag på spårkursen var det en husse som vet massor om träd. 

När kursen var slut så tog vi oss till björken och han såg med en gång att det var en röd lav??  Visste inte att lav kunde se sån ut. Som rött pulver. Ja, ja men nu vet jag och det är alltid trevligt med nya kunskaper.

 

Kika på kommentarer så ser du att husse Frank har skrivit där att laven är en alg!!