Officiell premiär

  

Trött Nova 03.30 ringde klockan i morse. Eller ska man säga mitt i natten. Oj vad segt det va att komma ur sängen. Men efter en dusch och lite frukost var jag på g.

Nova (Joylights Fairy Tale) som sovit över tittade fundersamt på mig när jag ropade på henne och sa att vi skulle gå ut.        – Nu?  tycktes hon fråga.  Vi satte oss i bilen och sedan bar det iväg till Lunna där vi flyttade över till Karins bil och fortsatte sedan resan till Sofiero för hundutställning.

Nova ställdes som junior och det var hennes första officiella utställning. Hon skötte sig galant. Sprang runt med svansen i topp. Resultatet blev 1 med Ck.  Men oj så trött hon var efteråt.  Är nog lite jobbigt och vara på resande fot utan matte.

Mulle ( Joylights Big Surprice) placerade sig som 4:e bästa hane med reserv cacib. Vi gratulerar till det.

Om du klickar på bilderna så förstoras dom.

Novas kritik

Mulles kritik