Häst & Indianer

  

Whitaker Ja då var det fredag igen. Jösses vad tiden går. Är fortfarande inte helt bra. Är inne på en ny antibiotikakur och förhoppningen är stor att den ska ta kål på den elaka bacillen en gång för alla.

Mitt på dagen tog jag mig till Kärra för att hälsa på Whitaker. Han var jätte fin! Vältränad och glänste som bara den. Vi sålde ju honom till Helené förra hösten och hon har verkligen tagit god hand om honom. Det var riktigt härligt att komma in i ett stall igen och få gosa med den “lille” gossen. Självklart skämde jag bort honom lite med både morot och örtgodis. Träffade även min vän och vår före detta tränare Carine, vilket också var jätte trevligt. Carine driver CS-ridcenter och som jag verkligen kan rekommendera ifall du är sugen på att rida på en lite högre nivå.

Ikväll blir det att krypa upp i soffan och heja på Indianerna. Det är ju nämligen elitseriepremiär för Frölunda. Och här hålls tummarna för att dom ska segra över Timrå.