Steg framåt

  

På väg till Sue Överskottsenergi i stor mängd är något mina hundar har nu. Inte så konstigt, då vi tillbringat mesta tiden i liggande läge under snart 1 och en halv vecka!!!!!!  Och jag är inte helt återställd än. Puh!  Men känner att kraften återkommer mer och mer för var dag.

Solen sken och jag bestämde mig för att kolla med Sue om hon hade lust att bjuda på en kopp om jag tog mig en promenad bort till henne.   – Javisst, kul!, sa hon. 

Hundarna blev som tokiga när jag tog fram kopplena. For runt som stollar! Snacka om understimulerade. Vi fick härliga promenader både dit & hem och dessutom en jätte trevlig stund tillsammans med Sue.

Väl hemma igen tog jag mig en titt på skolsidan på datorn. Är ju elev igen. Tur för mig så är vi i orienterings- och presentationsfasen fortfarande. Alvaret börjar om en vecka och då ska jag väl ändå vara full av energi igen.