Heja, hurra!

  

Jaha, någon som vet vart värmen tagit vägen??? Burr, så kallt det är igen. Men gräset  tycks gilla det här. Jösses vad det växer. Har tillbringat en timme bakom gräsklipparen. Gratis motion. Inte illa.

Har haft besök av Molly och hennes “galna” labradorer.  

Kom igen storasyster så leker vi!                   Nike kör ett lekrace

 

Vi fikade och tjatade en stund och sedan var det dags för träning. Bland annat tränade Molly och Nike på fritt följ vilket ser riktigt bra ut.  Stadgan i hållandet vid apporteringen fungerar också väldigt bra. Heja er!         Molly & Nike i fritt följ    

 

Kan också meddela att jag gjort mitt sista prov på min utbildning och blivit GODKÄND. Hurra, vad jag är bra!  Nu ska jag bara få godkänt på mina inlägg också, så är jag helt klar.  Tänk vad fort det går. Tycker inte det var länge sedan jag började skolan ju.