Bra insatser!!!!

  

GRATTIS!!!  I dag blev Mulle  (Joyligt´s Big Surprise) 2:a bästa hane och fick sitt andra cert i Hässleholm. Bra jobbat Karin! Oj va kul! Hurra!!

Själv var jag och Bella på vårt andra kurstillfälle på Treib ballkursen. Denna gången var det jätte varmt. Snacka om temperaturskillnad från förra gången då vi blev stelfrusna. Jag stormtrivdes idag , men Bella hade nog önskat några grader mindre. Tungan hängde långt ut ibland. Det gällde att pausa ofta. 

Paus!

Är jätte nöjd med vår insatts. Dirigeringen gick bra om än i något långsamt tempo. Får väl skylla på värmen. Puttandet av bollarna gick också bra. Hon gjorde ett och annat snyggt mål.  Heja dig Bella!

Putt av pilatesboll

Putt av fotboll MÅL!!!!

 

Denna gången hade vi även åskådare. Bella undrade först vilken planet dom kom från. Hade aldrig sett nått liknande.

Åskådarna