Så kul!

  

Däck premiär Har pratat såååå länge om att köpa några enkla agilityhinder att ha här hemma. Men, men när jag väl fått tummen ur och tagit mig till affären så har dom varit slut. Så gissa om jag blev glad när Molly kom förbi och hade med sig tunnel, däck och släp.

Vi tränade lite lydnad som även idag gick superbra. Där efter invigde vi agilityhindrena. Tunneln var ganska liten så vi tänkte båda att labradorerna inte skulle ta sig igenom. Men OJ! vad fel vi hade. Lätt som en plätt tog Minja den utan att vi hade sagt något. Det var en underbar syn. Vi skrattade så vi blev blöta i ögonen. Sedan körde Minja & Nike labradortandem i tunnel & släp.

Jippie har aldrig gjort någon agility mer än gått på balans, tagit A-hindret & gungan var för sig. Men även hon tyckte det var jätte kul!  Ja, man kan undra vem som hade mest skoj, hundarna eller mattarna. Vi fick många goa skratt må ni tro.

Här kommer jag!

 

På kvällen var jag bjuden till våra goa grannar Elisabeth & Peter några hus bort för att få se deras nya lilla goding. Lilla flattetiken Kerstin. En ljuvlig liten varelse med mycket energi och påhittig till tusen.  Hon är en avkomma från deras underbara Calson. 

 

Kerstin Calson & Kerstin Kerstin med bästa bollen

 

Kan verkligen rekommendera att ta en kik på deras hemsida www.blackattraction.se