Våren är åter

  

Åh, så skönt! Idag har solen värmt igen. Målning av staketstolpar har stått på listan över dagens jobb. Och som vanligt kladdade jag ner mig fast det inte var jag som målade, utan Esko. Hur gick det till kanske någon undrar. Jo, jag var på utsidan och pratade i telefon och skulle hänga lite lätt med armen på en stolpe. Det blev en snygg grön stämpel som var jobbig att få bort. Fy, vad jag blev trött på mig själv.

Har ju tränat en del under veckan och så även idag med Bella och våra övningar i Teib ball. Det börjar gå riktigt bra att sända henne : UT, till VÄNSTER & till HÖGER. 

Full fart ut till vänster position           Nu står jag till VÄNSTER 

Hon börjar även förstå att PUTTA betyder att med nosen få bollen i rullning.

- Vad vill du jag ska göra nu då               Jasså, var det PUTTA    

I Treib ball ska hunden sändas ut och runda bollen + ställa sig bakom. Det har vi också tränat och polletten börjar även här falla på plats.

                                                                Ut & bakom position

Hurra!, vad roligt det är när man börjar se resultat.