Lyckad dag

  

Idag när jag vaknade kikade Frida in och sa GRATTIS mamma!!  Ja, jag fyller ju år idag.  När jag sedan kom ut i köket stod där fina blommor på bordet och där låg paket från hela familjen. Spännande. Jag fick ljudböcker. Perfekt. Jag älskar att koppla av till någon spännande deckare.

Tog en härlig skogspromenad, tränade lite med hundarna och för övrigt bara njöt jag av min dag.

Efter middagen gav jag mig av till hundskolan. Vi hade vårat sista öppna hus innan sommaruppehållet. Det kom massor med folk. Kul! Vi hade ordnat med tipspromenad och vädret var på vår sida. Blev så lyckat!  Trots mina försök att låtsats som inget när det gällde min födelsedag blev det sång och hurrarop även här. Tackar, tackar!

- Hur många tänder har hunden egentligen

               Lite träning i väntan på prisutdelningen   Prisutdelning