Kunskap mm

  

Helgen gick ju i kunskapens tecken då jag var i Linköping på helgträff med mina kurskamrater. Är supernöjd åter igen. Så intressanta föredrag och så trevligt.  Nu återstår bara att smälta och sortera all information som hjärnan fullproppats med.

Har även hunnit med en del annat trevligt på kvällarna. Fredagen tillbringade jag och Esko (som också var med)  i Cloettahallen och njöt av en härlig hockeymatch. Tyvärr förlorade Frölunda.  Men, men sånt är livet.  På lördagen avnjöt vi en god middag på en liten trevlig restaurang. Linköpings domkyrka 002Linköpings domkyrka 009

På dagarna när jag var i skolan utforskade Esko Linköping. Vilket han tyckte var trevligt. Var imponerad av domkyrkan.

Idag har jag tillbringat mesta tiden i källaren, där jag badat och klippt hundarna. Är faktiskt riktigt skönt och avslappnade. Man kan ju inte göra mer än att gå in i arbetet med hundarna.