Kan ej bli bättre

  

Idag har jag skrivit ett delprov på kursen jag går.  Alltid lika nervös innan jag klickar på ikonen, testet slutfört. Vågar knappt titta på skärmen. Alla rätt krävs ju. Men efter någon sekund dyker så resultatet upp. Godkänt!  Hurra!!  Lättnaden infinner sig. Faktiskt också en smula stolthet. Känns otroligt bra inför vår träff på Linköpings universitet som är nu till helgen. Två lååånga föreläsningsdagar blir det. Oj, vad jag ser fram emot det.                                                                                                                  Vår!

Om någon har missat det så vill jag meddela att våren är här. Äntligen!! Termometern visar +13 och fåglarna kvittrar. I de snöfria rabatterna börjar man nu även se lite grönska.  Å så härligt!  Man bara fylls med ny energi.