Figo är här!

  

Figo med sin mamma Bella Igår kom Figo.  Han ska vara hos oss då husse & matte är i alperna och åker skidor. Figo är en avkomma från Bellas första kull. Pappan till honom är Ricky.

Det är alltid lika kul att få ha hand om hundar man fött upp.  Jippie och Bella var dock av en helt annan åsikt i början. Båda var mäkta irriterade då han endast var intresserad av deras bakdel. Han fick massor av tillsägelser. Så där uppför man sig minsann inte!!  Till slut trillade polletten ner hos honom och nu fungerar det hur bra som helst. Han får till och med ligga i hundsängen med morsan, å det är det inte många som får ska ni veta.

Idag har vi varit ute på tomten nästan hela dagen. Esko har städat ordning i carporten och tvättat bilar, medans jag och hundarna vårstädat rabatterna. Oj, så fint det blev. Vi känner oss alla så nöjda.

Vill också passa på att önska er alla en riktigt GLAD PÅSK!!