Oskar flyttar

  

Oskar i sitt nya hus Ja, då var de fredag och dags för Oskar att flytta. Väskan packades, mat,  ben , leksak, godis och hans goa filt. Ett sista bus med syrran i snön och sen bar det iväg. Vi blev glatt emottagna av Ingrid, Leif och så morbror Oliver ( Joylight´s Wonder man) .  Oskar gick kaxigt runt och kollade läget. Han verkade trivas från första stund. Å Oliver tyckte det var helt ok. Ingrid hade köpt en tygbur till gossarna och den blev Oskar förtjust i. Oskar och Oliver fick var sitt ben och intog sedan sängen där dom låg å smaskade jämte varandra som dom inte gjort annat.

Oskar & Oliver         Oskar & Oliver har benkalas.

 

När jag kom hem igen tog jag en promenad med hundarna och sedan packade jag in Nova i bilen för ett besök hos Pernilla dit Nova flyttar på söndag eller måndag.