Nova har flyttat

  

Nova busar runt innan flytt Förmiddagen idag har gått till att bada & klippa Ricky. Där efter blev det en liten promenad i skogen. Burr vad det kändes kallt idag!  Konstigt, man borde ju vant sig nu.  Efter en värmande fika så packades Novas väska. Precis som sin bror så fick hon med sig mat, ben, godis, leksak (bästa kråkan) och sin goa filt. Ett sista bus med Jippie, Bella & Ricky på tomten å sen iväg till nya matten Pernilla. Ricky fick följa med. Stannade givetvis en stund, vilket var jätte trevligt. Det var härligt att se att Nova kände igen sig. Kavat gick hon runt och kikade i alla vrår. Tina som också bor hos Pernilla och är en dvärgpudel, verkade idag tycka att det var helt ok att lilla Nova stannade kvar. Vid tidigare besök har hon varit lite fundersam över vad den där lilla gör hemma hos henne.  Självklart var kameran med, men utan batteri!!!!!!  Skit också!  Men Pernilla tog lite kort och lovade maila över dom till mig.  Så så fort jag fått dom kommer jag att komplettera inlägget med mer bilder.

Måste erkänna att det känns väldigt tomt. Trots att det finns 3 pudlar kvar i huset.

Bilder från Pernilla :

Nova på upptäksfärd

       Nova      Nova & Tina