Glad elev

  

Kurslitteratur Ja, då var man igång som elev igen. Men denna gång på Hundens Beteendebiologi 2. Oj, vad jag tycker det är roligt med utbildning. Tänk om den känslan varit den samma när man gick i grundskolan. Vilket ju var ett tag sen. Den här kursstarten känns inte lika jobbig som förra, då jag nu vet hur vår datasida funkar och jag blivit bekväm med att litteraturen är på engelska. Ja, jag tycker bara det ska bli så himla kul och plugga vidare.

Har däremot börjat få separationsångest då D-day för valparnas flytt närmar sig. Ja,ja det blir ju bra. Jag vet!  Kan nu berätta att dom är jätte duktiga på att gå i koppel. Idag var det premiär för liten skogspromenad. Vilket var en prövning för mig. Inte helt lätt att föra 5 hundar varav 2 små valpar i koppel. Men vi klarade det alla med glans!  Hurra för oss!!