Gulingar i skogen

  

Soda. En riktig kantarellstjärna! På lördag ska jag på bröllop. Jösses!, vad tiden går. Tyckte det var alldeles nyss vi var ute och letade brudklänning.

Kom på i går att jag kanske skulle se över min egen klädsel. Är ju lite kul om man ser ok ut. Har ju som sagt den hedersfulla uppgiften att vara brudens “best man”. Ja, jag har ingen aning om vad det kallas för oss tjejer. Vet du?  Lite pirrigt känns det ska jag erkänna. Men ska bli sååååå kul!

 

På kvällen hade jag avslutning på en kantarellkurs. Oj, vad alla har blivit duktiga! Det är lika glädjande varje gång att se hur hundarna verkligen älskar att få använda sin nos. Som vanligt fick var och en gå sina examensspår. Hundarna jobbade på och alla hittade sina kantarellgömmor (som jag lagt ut på dagen) och mattar och hussar blev jätte glada.

Men gladast var matte till eng.springespanieln Soda som hittade massor av stora kantareller som var väl gömda in under en bergsklyfta. Ja, det var nog dom största kantareller jag har skådat.