Träning av hund och häst

  

Whitaker. En riktig liten pärla! Tränade med “tisdagsgruppen” eller som en del kallar oss “Gevaliagänget” i dag. Undrar lite över smeknamnet. Vad är det för fel på att gilla kaffe med tilltugg? Eller kan det månne vara så att dom tycker vi fikar mer än tränar. Hi, hi   Det kanske kan ligga nåt i det. Men vi har i alla fall väldigt trevligt och vi gör våra framsteg i träningen.

Tyckte att träningen gick bra men jag blev varse om att jag måste ta mig ut mer och träna med störning. Bella och Jippie hade lite svårt att fokusera  samtidigt som dom skulle hålla koll på fåglar, hundar, man som beskar träd mm

På kvällen åkte jag ut till vår Whitaker och tittade på när han först gick lite dressyr och sedan hoppade. Han är verkligen en häst som det är härligt att vila ögonen på. En riktig liten pärla! Som jag berättat i tidigare blogginlägg så har han varit till salu. Det har dock varit klart under en längre tid att han ska få en “ny” ägare inom snar framtid. Ny och ny. Hon har ju funnits med i bakgrunden sedan vi hämtade hem honom från tyskland. Så hon känner honom utan och innan.  Han får dessutom stå kvar i stallet. Det känns jätte bra!