Motorsågsmasakern

  

 Whitaker 003Angående kommentar på min utökade areal av träningsplanen/gräsmattan i helgen.

Ja ,det var rätt att ingredienserna var: en muskulös äkta man, en motorsåg och några träd.

Det hela började med att jag la huvudet på sned och klagade lite försiktigt på för liten yta att träna på.  Visst vore det mycket bättre att fälla äppleträden? Dom bar ju ändå inte direkt någon frukt, och så måste dom ju ansas varje år. Å tänk så mycket löv vi slipper kratta.

Maken såg ut som om han också tyckte att det var mest fördelar med det hela.

Å innan jag visste ordet av, stod han med ett leende på läpparna, hjälm på huvudet och med motorsågen i hand. Vipps sa det bara så låg äppleträden på backen!! Några tag till med motorsågen å så va dom styckade i hanterbara stycken. 

Plommonträdet där emot tror jag får stå kvar. Ger ju både skugga + frukt och är vackert med sina lampor i på vintern.