Muskelknåda

  

RickGurka Härligt, härligt men farligt, farligt. Ja det är väl så dom säger om solen eller? Jag tycker i alla fall jätte mycket om den och värmen.

Har idag varit hos läkaren med mina onda muskler i nacke och axlar. Säger bara AJ!!  Fick lite medicin + blev ordinerad sjukgymnast. Snabbt som ögat ringde jag min vän Molly och bad om hjälp. Hon är nämligen precis det, sjukgymnast alltså. Och gulliga hon kom nästan på stört och gav mig massage. Gud så skönt. Å inte nog med det, hon kommer tillbaks i morgon och ger mig ny behandling. Tänk va lyxigt att ha en egen sjukgymnast!! När hon nu ändå var här så körde vi ett litet träningspass med hennes labrador Nike. Gick hur bra som helst.

Innan hon åkte visade jag stolt upp mina grödor i växthuset. Å vet ni vad, hon blev lite impad av gurkorna. Dom smakar förträffligt vill jag meddela.