Mannen från Mars!

  

Idag sken solen!!! Helt otroligt vad skönt!

Dagen började med ett telefonsamtal från min vän Fredrik som sa att det var väder för fotografering till hemsidan. Oj, vad jag fick bråttom. Hundarna måste ju badas och klippas. Ner i trimmet. Först ut var Bella. Gick som en dans. Sedan Jippie som nr 2. Massa mer jobb eftersom hon är fullpälsad. Ungefär en halvtimme innan utsatt tid för träff var jag klar. Puh!!!

Fredrik och hans Camilla med sina två Jack Russels kom och vi startade besöket med lite fika. Där efter började Fredrik rigga upp sina saker. Bella och Jippie var nu säkra på att han var riktigt skum. Ställde paraply på marken???? Plus att han hade någon stor mojäng i ansiktet, såg ut som en väldigt lång nos! (Det var kameran.) Han måste vara mannen från Mars eller nåt?

Efter en stund förstod dom att han inte var så konstig, bara lite annorlunda och han kunde plåta på. Han tog allt som allt 380 kort!!!

Fredriks kommentar titt som tätt: – Inte lätt att få bra bilder på svarta pudlar!

När fotograferingen var klar och man inte längre behövde vara rädd om frisyren blev det bus. Riktigt kul att få röja runt med 2 “russlar” tyckte Jippie! Bella tittade mest på som vanligt.

 

Tack snälla Fredrik för all din hjälp med min nya hemsida. Du är guld värd!!