I samband med att du anmäler dig till kurs, privatträning eller problemkonsultation hos Hund i focus godtar du också de anmälningsvillkor och integritetspolicy som finns här.

VILLKOR

Efter din anmälan till kurs får du en kallelse och faktura via mail. Betalning sker enligt anvisningar på fakturan. Vid privatträning eller problemkonsultation sker betalning med kort eller kontanter.

Om du av någon anledning vill avboka din plats eller tid görs detta snarast efter anmälan. 

Om avbokning inte gjorts via mail senast 3 dagar innan kursstart eller dag innan bokad privattid gäller ingen ångerrätt och du blir fullt betalningsskyldig.

Alla hundar ska vara vaccinerade enligt SKKs regler.

Löptik är välkommen med tikskydd på i de kurser det fungerar. Hör av dig innan för att se hur vi löser detta på bästa sett.  

Hund i focus har ingen försäkring för hundar eller hundägare utan det är av största vikt att du har en egen hem-, ansvars- och hundförsäkring. 

Strikt hundägaransvar gäller.

INTEGRITETSPOLICY

Det är viktigt att du ska känna dig trygg vid all kontakt med oss, så här råder full tystnadsplikt om du inte blivit tillfrågad eller har en önskan om annat.

När du lämnar dina personuppgifter till oss godkänner du att Hund i focus lagrar och behandlar dessa tills vidare.

De uppgifter som behövs är: ditt namn, postadress, mailadress, tel.nr samt info om hundens kön, ålder och ras/raser.

Dina uppgifter lämnas aldrig vidare till tredje part.

Om du av någon anledning skulle vilja att jag raderar dina uppgifter, kan du enkelt maila mig med en önskan om det. Efter din önskan så sparas endast de uppgifter som behövs enligt lag för bland annat bokföring.