Anders hedrad på MyDog

  

Äntligen! Fina, underbara Anders detta var du så väl värd. ❤️ Så mycket gott du gjort och gör för våra hundar.

Från Anders Hallgrens FB sida:

” Anders Hallgren utnämnd till ”MyDog profilen 2023” på MyDog, Nordens största hundmässa i Göteborg i dag! Motivering: ”För allt som Anders Hallgren har gjort för hundar. Att vi i hundvärlden är så tacksamma för hans stora kunskap och alla hans böcker. Hallgren har bidragit med så mycket under 50 år och att han fortsätter att bidra!” Det är första gången priset delas ut på mässan. Ett stort grattis till Anders Hallgren! På bilden: Klara Zimmergren, Anders Hallgren och David Selin. Bild/film: Eva Nordin ”

 

 

Filmsnutt på när Anders blir hedrad på MyDog 

 

Du kan läsa mer om Anders och även hitta alla hans böcker här