Händelserika dagar

  

Förra helgen var jag på utbildning för Eva Bertilsson – Kul med positioner. Fick med mig en del aha-tankar kring belöningar och focus. Denna gången var det Jippie som var med och det var så himla kul att jobba med henne igen.

I onsdags träffades vi som ska bilda en träningsgrupp i lydnad. Vi ska dels träna ihop själva och ha träningar ihop med Susan Wastensson  Tjoho, va kul! Susan är en stor förebild för mig när det gäller hundträning. Dessutom är hon en ödmjuk och positiv person som jag är glad att ha som vän.

Vad gäller Novas utveckling så börjar hon bli lite rund om magen och vill gärna vara med matte, vilket tyder på att det nog finns små valpar i magen.

Och nu aldelses strax så bär det av mot Ale där jag ska hålla ett litet föredrag om klickerträning på Cairnklubbens årsmöte.