Buskul

  

Ja, då var den här då, snön. Lite mysigt är det allt tycker jag. Får gärna komma lite till och så några minusgrader men ingen blåst så blir jag nöjd. Även hundarna verkade gilla läget. Luktade in det nya vita och for sedan runt som tokar. Värst var som vanligt Jippie! Hon blev som en vildhäst som hoppade och skuttade hit och dit.

                                                            Första snön                                  Tok Jippie                    

Idag blir perfekt att ta sig bort till “grannens” träd och pynta lite, tänkte jag.  Efter att ha packat ner lite saker i kassen smög jag och hundarna oss bort. Oj!, vad det här är kul. Som vanligt var öronen på helspänn. Vill ju inte bli upptäckt.   – Gött! vi klarade det denna gången också.  Å, fint blev det.  Det här är en lek som jag och  grannen Elisabeth började med för några år sedan. Vid storhelger pyntar vi för varandra i våran skog. Inget märkvärdigt alls, men ack så roligt vi har!!

Pyntat var det här!