Blandade känslor

  

Idag när jag gick in och kollade på mina sidor hos Antagningen för att se om jag kommit in på kursen jag sökt til VT 2012:  Hund – avel, utfodring och hälsa – på Sveriges Lantbruksuniversitet, Uppsala, fick jag en chock.  Där stod följande:

INSTÄLLT   Universitetet/högskolan har bestämt att inte ge utbildningen den här terminen. 

Va?? Får man göra så?? Det var nästan värre än att inte bli antagen. Bisvikelsen är stor. 🙁   Känner mig lurad på nått vis. Har varit inne flera gånger tidigare för att se statusen och då har där stått: Handläggning pågår. Märkligt!!??

Det som där emot känns mycket trevligare är att jag igår fick ett sms från Eva-Britt. I det stod det att Elsa nu mer kan titulera sig Viltspårschampion. 🙂 Stort GRATTIS till det!!!   Måste haft en bra fröken på Viltspårskursen för att nå så fina resultat. Undrar just vem det kan va?

Viltspårschampionen Elsa