Oj!, vad tiden rusar

  

En badad & klippt Jippie visar upp sig. På onsdag är Jippie på 59:e ELLER 53:e dygnet. Spänningen är OLIDLIG!!!!  Konstigt att jag fortfarande är så osäker på om det tatt sig. Ser ju helt klart att magen är rundare. Vad är det som får mig att tvivla???

I min almanacka stod det skrivet att jag & Elisabeth skulle träna lite lydnad idag. Vi har blivit så duktiga på att planera in träningspass. Vi altinerar mellan jaktträning, spår och lydnad. Men idag så var det då lydnad som stod på schemat.

Jippie var på hugget och tyckte det var vansinnigt roligt. Det blev ett bra träningspass. Kände mig så nöjd. Det gick även super för Elisabeth som tränade med både Calson & Kerstin.

Efter träning & lunch så badade jag och klippte Ricky. Där efter var det Jippies tur. Idag så rakades hennes mage, sidorna och benen klipptes även dom in lite mer än vanligt. Detta  som förberedelse inför den kommande valpningen. Visst blev hon fin?