Jippie + Torsten = Sant

  

Ja, då var Jippie parad.

Två gånger har vi varit i Torslanda så hon fått dansa + lite till med Torsten, eller Cyberspace Scooby Doo som han så fint heter i stamtavlan. Så nu håller vi alla tummar & tassar för att det blir smått här i mitten av oktober.       ( Klicka på bilderna om du vill se dom i större format )

  Ska vi dansa Ta mig om du kan  ;-) Japp, då var det klart, sa en toknöjd Jippie

Det höll på att gå alldeles åt pipsvängen då jag var säker på att det var höglöp på gång tidigast till helgen. Men när min mamma och Ricky var här på besök så visade Jippie  klart och tydligt att nu var det dags.  Slängde mig då på telefonen och ringde Anita som äger Torsten och som också trodde att vi först skulle komma på typ måndag!!! Och gulliga hon fixade och donade så att vi kunde komma nästan bums. Hon till och med bytte arbetspass. TACK!!! snälla för det.

Om du är intresserad av att se hur Torsten ser ut när han inte dansar, så kika in på Kennel Cyberspace.