Återbesök

  

Västra Djursjukhuset Vår lilla Bella har inte blivit bra i sitt öga trots behandling. Så idag var vi åter på  Västra djursjukhuset  för ett återbesök. Man mätte trycket och kollade igen så det inte fanns någon skada eller något “skräp”.  Trycket var något lågt men ändå högre än sist. Det märktes fortfarande att hon var något ljuskänslig då hon kisade lite då ljus nådde det “skadade” ögat.

Måste ge Bella högsta betyg i uppförande. Hon är så tålig och låter sig kännas och kollas på utan minsta problem. Visst visar hon att hon inte gillar det men hon har en tillåtande attityd.   – Inget kul alls att du droppar något i mitt öga, men ok då om du måste. 

Då vi lämnade djursjukhuset hade vi ytterligare ett recept med oss på kortisontabletter som hon ska medicineras med förutom fortsatt behandling med ögondropparna. Om ingen förbättring skett så ska hon åter nästa fredag. Det hoppas vi att hon slipper på grund av förbättring. 🙂