Veterinärbesök

  

Aj,aj! I förrgår kväll såg jag att Bella kisade något med sitt högra öga. När jag då tittade närmare på det såg jag att tredje ögonlocket (blinkhinnan) dragit sig in i själva ögat. Tvättade rent och tittade med förstoringsglas men kunde inte se något “skräp” som satt någonstans. Inte heller såg det skadat ut. Hm, vad göra?  Bestämde mig för att avvakta morgondagen och om det inte såg bättre ut då, konsultera ögonveterinären.

Morgondagen kom och ögat såg lika dant ut, så jag ringde Inger på  Västra  och vi kom fram till att det nog var bra om hon kikade ordentligt så det inte låg något  litet “skräp” gömt någonstans.

Så idag kl 11.30 var vi där och Inger tittade på Bellas öga efter alla konstens regler men kunde inte se någon skada eller hitta något “skräp”.

Däremot märkte hon att ögat var ljuskänsligt och att trycket visade på att hon nog fått en smäll av något slag. Kanske krockat med någon under lek, fått något på sig …………………..

Fick med oss ögondroppar som ska tas i dagarna tio, men redan efter någon dag så skulle Bella vara på bättringsvägen. Skönt att det inte var något värre.

Väl hemma igen möttes vi av 4:a glada pudlar. Ja, dom är så många på grund av att Hippie, Mulle & Fanny är på besök då övriga familjen semestrar. Jätte kul och det fungerar hur bra som helst. Som om dom alltid har bott ihop. Är guld värt att vi kan hjälpa varandra med passning. För det är ju A & O att man vet att hundarna mår bra när man är borta för att riktigt kunna njuta och koppla av.

Svarta får på bete eller..........