Agilitytävlingar

  

Äntligen var jag ledig samtidigt som det var agilitytävlingar i närheten. Ja, till och med riktigt nära. Nämligen på brukshundsklubben i Kallebäck.

Visste att det var flertalet “elever” som skulle vara med och tävla. Både nuvarande och gamla. Några ekipage hade redan sprungit när jag kom upp. Ett av dessa var Eva-Britt och Elsa . Dom slutade med en 6:e placering i Agilityklassen och fick ett fint pris. Grattis, till det!

En annan som jag hade turen att se, och som det gick riktigt bra för idag var Hanna och Molly. Dom placerade sig 5:a i Agiityklassen och 3.a med plockad Pinne i hoppklassen. Grattis, grattis till det!

Givetvis såg och träffade jag flera glada och trevliga ekipage, men tyvärr har jag inte flera resultat. Men jag säger: – Bra jobbat till er alla. Och jag kommer och kikar på er igen så fort jag bara kan.

Daniella & Algot

Eva-Britt & Elsa + Helena & Bilbo.   Cecilia & Zina